Termostat SMART IB3

€ 44.90

€ 59.90

Na zalogi

 • Cena brez DDV: € 36.80
 • Koda izdelka: SMARTIB3

 Dostava naslednji dan


 Enostavna montaža

   

  1 leto garancijeBrezžični internetni WiFi termostat IB3
Termostat IB3 z WiFi vmesnikom je posebej razvit za infrardeče grelne panele. Opremljen je zgolj s povezovalno tipko. Krmiljenje termostata opravljate preko pametnega telefona ali tablice, preko interneta od kjer koli na svetu. Na voljo sta vam aplikaciji za Android in IOS.

Z uporabo aplikacije lahko upravljate različne lokacije (dom, počitniške hiše, itd.) in toliko termostatov kot želite. Aplikaciji preprosto povejte svoj običajen časovni razpored in ta bo samodejno nastavila temperaturo za vas. Poiščite brezplačno aplikacijo v storitvi Google Play in Appstore.Nadzirajte vse svoje IR panele, ki se nahajajo na različnih lokacijah (doma, počitniških hiščah, vikendih, službi, kabinah itd.), znotraj aplikacije, ki jo imate nameščeno na vašem pametnem telefonu. Vse IR panele lahko upravljate preko istega uporabniškega vmesnika, ne glede na to, na katerih lokacijah so IR paneli zmontirani.
Termostat je idealen kadar oddajate sobe - saj vi kot lastnik upravljate nad temperaturo v prostoru. Tako ni bojazni nad previsokimi računi za elektriko.


Nastavite lahko 3 različne temperature. Pomeni; temperaturo za dnevni režim, nočni režim in temperaturo med vašo odsotnostjo.

3 individualne temperature

Nadzirajte vse svoje IR panele, ki se nahajajo na različnih lokacijah (doma, počitniški hiški, vikendu, službi, itn.),znotraj iste aplikacije. Vse IR panele lahko upravljate preko istega uporabniškega vmesnika, ne glede na to, kje so grelniki montirani!


Nastavite si tedenske programe z različnimi načini (Comfort, Sleep, Away in OFF)


Prav tako lahko v naprej definirate 3 različne temperature, ki jih želite v prostoru. Dnevno in nočno temperaturo in posebej tudi temperaturo prostora v vaši odsotnosti.

Termostat je idealen za oddajanje sob. Kot lastnik imate celoten nadzor nad ogrevanjem in s tem tudi porabe električne energije.


Upravljanje IR panelov lahko delite tudi z drugimi člani vaše družine.

Funkcija "odprtega okna" avtomatsko izklopi IR panel, če temperaturni senzor zazna nenaden padec temperature v primeru odprtega okna. Termostat bo po 10min avtomatsko vklopil IR panel nazaj, ko boste zaprli okno.

Programi

Aplikacija vam omogoča krmiljenje IR panelov tudi preko tedenskega programa, ki si ga sami individualno sprogramirate. Programiranje opravljate na enostavni način s funkcijo "povleci in spusti" (drag and drop).


Krmiljenje IR panelov je ponazorjeno z barvnimi bloki. Vsakemu bloku lahko tudi določite svoj način.

Barve pomenijo:


 • oranžna barva - komfortno temperaturo v prostoru
 • vijolična barva - nočni način obratovanja
 • zelena barva - vašo odsotnost
 • siva barva - izklop IR panelov

Osnovna slika aplikacije

 1. Spremljajte stanje vaših IR grelnih panelov. V primeru da ni internetne povezave ali pri izpadu električne energije se bo na zaslonu stanje spremenilo v "Offline". Aplikacija vas bo na to opozorila z rdečim znakom!
 2. Stanje IR grelnih panelov.
 3. Nastavljena temperatura, če se IR paneli individualno krmilijo.
 4. Drsni gumb s katerim vklopite individualni način krmilkjenja IR panelov. S tem se krmiljenje po programu izklopi.
 5. Indikator se obarva v oranžno barvo, če so IR paneli vklopljeni in v sivo, če so izklopljeni.

Napredni nadzor termostata WiFi + aplikacija
Vgrajen senzor temperature
Sistemske zahteve IOS: Verzija 8 ali novejša Android: Verzija 4.2 ali novejša
Barva Bela
Aplikacija za Android, iOS
Obratovalna napetost AC ~ 230V / 50Hz
Max. moč relejnega kontakta 2300W oz. 10A
Komunikacijski vmesnik WiFi 802.11b/g/n, 2,4 GHz
Certificiranje CE