Boost

Iščete učinkovit način za hitro ogrevanje prostorov v različnih okoljih?

Predstavljamo vam Infraboost BOOST IR panel - visoko temperaturni panel, ki zagotavlja hitro in učinkovito ogrevanje okolice in prostorov. Zahvaljujoč svoji višji temperaturi panela, se toplotno valovanje širi dlje v prostor, kar omogoča udobno ogrevanje na številnih področjih.

BOOST IR paneli so namenjeni za uporabo v številnih okoljih, vključno s kavarnami, šotori, poslovnimi prostori, halami, delavnicami, telovadnicami, dvoranami, kioski, wellness saloni, terasami in balkoni. Ti paneli so nepogrešljiv dodatek v prehodnih sezonah, ko želite ohranjati prijetno temperaturo v zunanjih prostorih.


Model iR20 je odličen primer tega, kako BOOST IR paneli delujejo. Ob vklopu takoj oddaja toploto, pri čemer grelni element žari, vendar ne moti okolice s svetlobo. To omogoča, da se prostor hitro ogreje, hkrati pa ohranja udobno in prijetno okolje.

Ne glede na vaše potrebe po ogrevanju, bo BOOST IR panel zagotovil učinkovito rešitev. Montira se lahko na strop ali zid, kar omogoča prilagoditev glede na prostorske zahteve.

Ogrevanje s pomočjo BOOST IR panelov je enostavno, učinkovito in prijetno. Naročite svoj BOOST IR panel iR20 že danes in uživajte v prijetni toploti, ki jo prinaša!

https://www.infraboost.si/infraboost-2000w-ir-panel--za-ogrevanje-terase-welness-kavarne-hotel..

€ 99.00 € 89.90
Najnižja cena zadnjih 30 dni:
€ 99.00
Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)

Vsi izdelki, ki jih ponujamo, so certificirani in strokovno pregledani!

Certifikat Certifikat Certifikat Certifikat Certifikat