MOVE

Iščete rešitev za hitro in učinkovito ogrevanje prostorov?

Predstavljamo vam Infraboost MOVE IR prenosne panele - vrhunska kakovost, CERAMIC premaz, REFLECTOR tehnologija in stojala za enostavno premikanje, ki jih potrebujete! Popolni so za najemniška stanovanja ali za ogrevanje določenih delov prostora.Zakaj izbrati Infraboost MOVE IR prenosne panele?
Vrhunska kakovost: Infraboost MOVE IR paneli so izdelani s poudarkom na kakovosti. Njihova robustna zasnova zagotavlja dolgotrajno uporabo.
CERAMIC premaz: S CERAMIC premazom so naši paneli še bolj učinkoviti pri oddajanju toplote, kar vam omogoča hitro ogrevanje prostora.
REFLECTOR tehnologija: REFLECTOR tehnologija usmerja toploto, kar zagotavlja enakomerno ogrevanje in povečano učinkovitost.
Enostavno premikanje: Opremljeni s stojali za premikanje, so MOVE IR paneli preprosti za prenašanje in prilagajanje ogrevanja glede na vaše potrebe.
Prilagodljivi: Idealni so za najemniška stanovanja ali za ogrevanje specifičnih delov prostora, kar vam omogoča prilagoditev ogrevanja po meri.Infraboost MOVE IR prenosni paneli so odlična naložba za hitro in energetsko učinkovito ogrevanje. Zagotovite si svoj set MOVE IR panelov še danes in uživajte v prijetni toploti, kjerkoli jo potrebujete!

.vsebina { width:100%; border:0; cellspacing:4px; cellpadding:4px; margin-left:auto; ..

€ 209.90
Najnižja cena zadnjih 30 dni:
€ 209.90

.vsebina { width:100%; border:0; cellspacing:4px; cellpadding:4px; margin-left:auto; ..

€ 219.00 € 209.00
Najnižja cena zadnjih 30 dni:
€ 219.00
Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)

Vsi izdelki, ki jih ponujamo, so certificirani in strokovno pregledani!

Certifikat Certifikat Certifikat Certifikat Certifikat