600W prenosni keramični IR panel z WiFi termostatom

€ 229.00

Na zalogi

  • Cena brez DDV: € 187.70

  • 2 ali več € 219.00
  • 4 ali več € 209.00
  • Koda izdelka: ICM600M-WIFI

Grelna moč IR panela 

Temperatura IR panela 

Ogreva prostore do 

600W 

80-90°C   

12m²*

 Dostava 1~2 delovna dni

 Preprosta montaža

 Zmanjša stroške ogrevanja

 Visoka energetska učinkovitost     

  5 let garancije

  Brez stroškov vzdrževanja 


CERAMIC IR panel vas bo navdušil. Ponuja mnogo prednosti v primerjavi z drugimi paneli.


Keramika panela je negorljiva in zelo trpežna. Temperatura površine keramike je 80°C in je nižja kot pri običajnih panelih. Toplota panelov ima terapevtski učinek na telo. Pripisujemo ji podobne lastnosti, kot se jih dosega s terapijo vročih kamnov - "stone therapy", kjer toplota kamna sprošča napetost v mišicah.

Z gladko in sijočo BELO keramično - porcelanasto površino in s samo 16 mm debeline bo panel s svojim videzom pričaral kanček prestiža.

Električni zaščitni razred panela je IP54, kar pomeni , da ga brez omejitev lahko uporabljate v vlažnih prostorih! Panel je neobčutljiv na električna nihanja. Vabljeni na ogled v naš poslovni prostor. Panelu so priložena mobilna kolesca, katera pritrdite na zadnjo stran panela. S tem ga je možno enostavno premikati po prostoru . S priloženimi stenskimi nosilci pa ga je možno montirati navpično ali ležeče tudi na stenoV setu je IB4 internetni WIFI termostat, ki je narejen izključno za uporabo z IR paneli. Z njim bo upravljanje na ogrevanjem in nadzor temperature komfortno, enostavnejše in možno od kjerkoli po svetu*.

* Potrebna je internetna povezava!


Termostat je enostaven za uporabo. Med drugim na njegovem velikem modro osvetljenem LCD prikazovalniku prikazuje; čas, dan v tednu, nastavljen urnik, dejansko in nastavljeno temperaturo. Krmilni del termostata je v celoti premeščen tudi v Android ali IOS aplikacijo. S tem vam je omogočeno, da lahko ogrevanje nastavljate kar iz fotelja z uporabo vašega pametnega telefona ali tablice.

Potrebujete IR panel z daljšim kablom? Kabel vam lahko za doplačilo podaljšamo. Več...Poglejte si tudi PRIMER kako učinkoviti so keramični Infraboost IR paneli. Več...


* Poraba električne energije in kvaliteta ogrevanja sta odvisna od izolacije tal, sten, stropa, itn.. Za podrobnosti glej
Moč 600W
Dimenzije panela 900 x 600 x 16 mm
Obratovalna napetost 230V/50Hz
Teža
18 kg
Obratovalna temperatura 80~90°C
Barva površine
Keramika v videzu belega marmorja
Montaža Zidna
Zaščita
IP54
Garancija 5 let
Dolžina kabla: 1.5m
Preklopna moč 16A, 3600W
Temperaturno območje
od 5°C - 35°C
Točnost meritve
+/-0,5 °C
Dimenzije
140 x 67 x 78 mm
Teža
135 g
Barva površine
Bela
Obratovalna napetost AC ~ 230V / 50Hz