1000W prenosni IR panel z digitalnim termostatom

€ 229.00

Na zalogi

  • Cena brez DDV: € 187.70
  • Koda izdelka: IRE1000K

Grelna moč IR panela 

Temperatura IR panela 

Ogreva prostore do 

1000W 

80-90°C   

16m²*

 Dostava naslednji dan

 Preprosta montaža

 Zmanjša stroške ogrevanja

 Visoka energetska učinkovitost      

  2 leti garancije

  Brez stroškov vzdrževanja 


PRENOSNI INFRABOOST IR grelni panel s 1000W moči in vgrajenim digitalnim termostatom.


Panel porabi na uro 0.15 EUR*.
* Upoštevana je cena 0.15EUR/kWh.


Primeren je za vsak dom (stanovanje, hiša, počitniška hiša, mobilna hiška, apartma, prikolica, pisarna, delovni prostor, ordinacija, čakalnica...).


Odlikuje ga nevtralna oblika in večna bela barva, zato je umestitev v prostor nevsiljiva in zadržana. Z uporabo najkakovostnejših materialov in posebne sestave je INFRABOOST IRE1000K lahek in ozek z zelo dolgo življensko dobo.


INFRABOOST IRE1000K panel je strokovno pregledan in ustrezno certificiran (TUV) zato je odlična odločitev pri izbiri IR ogrevanja.


Primeren je za osnovno ali dodatno ogrevanje bivalnih in delovnih prostorov.

Panel ima 2 leti garancije. Mnogo ljudi nas sprušeje zakaj? Zaradi vgrajenega digitalnega termostata. Kot elektronska naprava je lahko podvržen napetostnim sunkom. Nekateri ljudje puščajo panele priklopljene v omrežni vtičnici skozi vso leto. Poleti lahko zato pride tudi do udara strele. Sam grelni element v panelu ni podvržen napetostnim nihanjem, je zelo vzdržljiv in ima predvideno življensko dobo 30 let.


V prenosni izvedbi je panel ležeče nameščen na priložena mobilna kolesca, ki omogočajo enostavno premikanje panela po prostoru.


Priloženi so stenski nosilci, kar pomeni, da lahko IR panel kasneje tudi namestite na steno pokončno ali ležeče.


* Poraba električne energije in kvaliteta ogrevanja sta odvisni od izolacije tal, sten, stropa, itn.. Za podrobnosti glej opozorila na strani NASVETI IN OPOZORILA!