ALU-C 900W Infraboost Premium IR panel z WiFi termostatom in daljincem

€ 199.00

€ 209.00

Najnižja cena zadnjih 30 dni: € 209.00

Na zalogi

  • Cena brez DDV: € 163.11
  • Koda izdelka: BYC900R

Grelna moč IR panela 

Temperatura IR panela 

Ogreva prostore do 

900W 

90-110°C   

20m²*

 Dostava naslednji dan

 Preprosta montaža

 Zmanjša stroške ogrevanja

 Visoka energetska učinkovitost     

  2 leti garancije

  Brez stroškov vzdrževanja Ali iščete napredno ogrevalno rešitev, ki bo učinkovito ogrela vaš prostor do 20 kvadratnih metrov? Predstavljamo vam ALU-C 900W Infraboost Premium IR panel z WIFI termostatom in daljincem - vrhunski izdelek za vaše ogrevalne potrebe!Kaj naredi naš IR panel tako posebnega?
1. Močno in učinkovito ogrevanje: ALU-C 900W IR panel s svojimi 900 vatov moči zagotavlja hitro in enakomerno ogrevanje vašega prostora. Nič več ne boste trpeli zaradi mraza.
2. WIFI termostat: Naš IR panel je opremljen s sodobnim WIFI termostatom, ki vam omogoča natančno nadzorovanje temperature. Prilagajajte ogrevanje po svojih željah, ne da bi zapustili udobje svojega prostora.
3. Energijska učinkovitost: Infrardeča tehnologija ogrevanja zagotavlja bolj učinkovito porabo energije, kar pomeni prihranek na vaših računih za ogrevanje.
4. Prostorsko prijazen dizajn: ALU-C IR panel se enostavno prilega vsakemu prostoru. Zaradi svojega tankega in elegantnega dizajna ne zavzema nepotrebnega prostora.
5. Enostavna montaža: Montaža na steno je hitra in enostavna, kar pomeni, da boste v trenutku uživali v prijetni toploti.Ne dopustite, da vas hladna zima ujame nepripravljene. Z ALU-C 900W Infraboost Premium IR panelom z WIFI termostatom boste lahko uživali v popolni kontroli nad temperaturo v svojem domu ali pisarni. Ne glede na vremenske razmere, boste vedno v udobnem okolju.Naročite svoj ALU-C 900W Infraboost Premium IR panel z WIFI termostatom danes in doživite vrhunsko ogrevanje, ki ga zaslužite!Panel porabi na uro 0.18 EUR*.

*Upoštevana je cena 0.20EUR/kWh.


Odlikuje jih nevtralna oblika in večna bela barva.


Z uporabo najkakovostnejših materialov in posebne sestave spadajo grelni paneli serije INFRABOOST MOVE ALU-C med najlažje in najožje na trgu z zelo dolgo življenjsko dobo.


S keramičnim slojem - CERAMIC.
Poseben keramični sloj optimizira učinek infrardečega sevanja. Poveča se emisivnost grelne površine.
Odporen proti ognju. Barva se ne razbarva - NE PORUMENI.INFRABOOST ALU - C paneli so strokovno pregledani in ustrezno certificirani, zato so najboljša odločitev pri izbiri IR ogrevanja.


Panel je primeren za osnovno ali dodatno ogrevanje bivalnih in delovnih prostorov in ima 900W električne moči.


Posebnost panela je, da ima dodatno še priložen daljinec, ki omogoča vklop panela in spremembo temperature, kar je idealno za starejše ljudi ali zaposlene.

Ima integriran WIFI termostat, ki deluje na enakem principu kot naša WIFI termostata IB5-8 in IB6. Za krmiljnje preko telefona uporablja aplikacijo TUYA, katero si lahko, v rubriki podpora, tudi naložite na svoj telefon. Aplikacija vam omogoča, da nastavite določen režim, kako naj panel ogreva prostor. Omogočeno je tako časovno kot temperaturno krmiljenje po dnevih.

Pozor: sinhronizacija ure se vrši preko interneta. Ne pozabite dodati paketa baterij za daljinec s spodnjega seznama. Baterije k panelu niso priložene.


Montaža se izvede na steno. Montaža je pogojno mogoča tudi na strop - prosimo, da nas predhodno kontaktirate.

Potrebujete IR panel z daljšim kablom? Kabel vam lahko proti doplačilu podaljšamo. Več...


* Poraba električne energije in kvaliteta ogrevanja sta odvisna od izolacije tal, sten, stropa, itn.. Za podrobnosti glej stran s pogostimi vprašanji in odgovori!Oznake: BYC900R

Moč in obratovalna napetost 900W, 230V AC~
Temperatura grelne površine
90-110°C
Dimenzije panela
1025 x 755 x 22 mm
Teža panela
7,5kg
Teža vključno z embalažo
9,6kg
Barva površine
Bela
Montaža Montaža se izvede na steno
Varnostni razred
IP52
Dobava
1x panel, 1x set vijakov z vložki, 1x navodila, 1x poster šablona
Dolžina kabla: 1.8m