IB1 brezžični sobni radijski termostat Infraboost

€ 34.90

€ 39.90

Najnižja cena zadnjih 30 dni: € 39.90

Na zalogi

  • Cena brez DDV: € 28.61

  • 2 ali več € 34.90
  • 5 ali več € 29.90
  • Koda izdelka: IB1

 Dostava 1~2 delovna dni


 Lahko zmanjša stroške ogrevanja

   

  1 leto garancijeAli želite enostavno in učinkovito nadzirati temperaturo v svojem domu ali pisarni? Predstavljamo vam Infraboost IB1 brezžični sobni radijski termostat - pameten način za udobno ogrevanje in hlajenje prostorov!Kaj naredi naš brezžični termostat tako posebnega?
1. Inteligenten nadzor temperature: Z Infraboost IB1 termostatom lahko prilagajate temperaturo po svojih željah. Pametni algoritmi zagotavljajo natančen nadzor in optimizacijo ogrevanja.
2. Brezžična povezljivost: Brezžični radijski termostat omogoča enostavno namestitev brez nepotrebnih kablov. Povežite ga s svojim ogrevalnimsistemom in ga upravljajte preko radijske povezave.
3. Energijska učinkovitost: Z natančnim nadzorom temperature lahko zmanjšate porabo energije in prihranite denar na energijskih računih.
4. Prilagodljivost: Infraboost IB1 termostat je združljiv z različnimi ogrevalnimi sistemi, kar vam omogoča, da ga prilagodite svojim potrebam.
5. Enostavna namestitev in uporaba: S preprosto namestitvijo in uporabo je Infraboost IB1 termostat primeren za vsakogar, ne glede na tehnično znanje.Z Infraboost IB1 brezžičnim sobnim radijskim termostatom boste vedno uživali v optimalni temperaturi, ki ustreza vašemu udobju. Privoščite si bolj inteligenten način nadzora temperature.Naročite svoj Infraboost IB1 termostat danes in odkrijte, kako lahko naredi vaše bivalno okolje bolj prijetno in energetsko učinkovito!

IB1 je radijski brezžični sobni termostat z LCD prikazovalnikom prikazuje čas, dan v tednu, nastavljen urnik, trenutno in nastavljeno temperaturo.

Sestavljen je iz krmilnega dela s prikazovalnikom (termostata) in vtičničnega sprejemnika. Sprejemnik enostavno vtaknete v omrežno vtičnico. V njega pa vtikač od panela.

Ker je krmilni del termostata prenosljiv, podobno kot pri klimatski napravi, lahko ogrevanje nastavljate kar iz fotelja.

Radijski domet, med termostatom in vtičničnim sprejemnikom, je približno 20m med zidovi.


En termostat lahko krmili več vtičničnih sprejemnikov (do 20).

PREDNOSTI:
· namenjen izključno za IR panele

· velik lahko čitljiv LCD prikazovalnik

· krmilni del z zaslonom je prenosljiv
· domet do 20m

· močnostni relejni preklop s skupno močjo 3600W

· takojšnja uporaba

· v setu sta krmilni del in vtičnični sprejemnik

· na krmilni del z LCD zaslonom lahko povežete več sprejemnikov

· s funkcijo zaznavanja odprtega okna

· CE certifikacija


POZOR: Ne pozabite dodati paketa baterij za krmilni del z LCD zaslonom. Izberete si jih lahko s spodnjega seznama.Oznake: IB1

Preklopna moč 3680W
Temperaturno območje
od 0°C - 45°C
Natančnost
+/-1 °C
Dimenzije
135 x 56 x 18 mm -> za krmilni del z LCD zaslonom
Teža
86g -> za krmilni del z LCD zaslonom
Barva površine
Bela
Obratovalna napetost AC ~ 230V / 50Hz