-37 %
  • Termostat SMARTXiR
  • Termostat SMARTXiR

Termostat SMARTXiR

€ 74.90

€ 119.00

Na zalogi

  • Cena brez DDV: € 61.39
  • Koda izdelka: SMARTXiR-NEW

 Dostava naslednji dan


 Enostavna montaža

   

  1 leto garancijePostavljen je nov standard regulacije IR ogrevalnih sistemov


s termostatom SMARTXiR


Informacije, dostopnost, odzivnost, varčevanje in udobje

so v ospredju tega izjemnega termostata

Najsodobnejše in izjemno hitro procesorsko jedro v regulatorju poskrbi, da je delovanje termostata popolnoma drugačno od delovaja klasičnih termostatov.

Neprestani nadzor temperature v prostoru, posebni izračuni in meritve, ki potekajo v ozadju omogočajo, da se dovede v prostor točno toliko toplote, kot je potrebno, da se doseže nastavljena željena temperatura.

Z ikono zelenega lista, ki se nahaja na vrhu zaslona uporabnik v vsakem trenutku vidi ali se varčuje ali porablja energija.
K izjemni energetski učinkovitosti regulatorja prispeva tudi vmesnik za nastavitev urnikov, ki izstopa s preprosto uporabo, prikazom in načinom vnosa.
S pridobljenimi prihranki, ki so rezultat inteligentne regulacije, se regulator hitro sam odplača.

Zmeraj boste natančno vedeli, koliko električne energije ste porabili za ogrevanje. Preverili boste lahko, koliko energije ste porabili v preteklem kurilnem obdobju in med seboj primerjali porabo v različnih obdobjih. Zanimivo vam bo tudi primerjanje porabe ob različno nastavljenih temperaturah ogrevanja in ob različnih nastavitvah urnikov. Tako si boste lahko popolnoma prilagodili vaš ogrevalni sistem z nastavitvami, ki vam ustrezajo.

Uporabniški vmesnik je preprost in zasnovan za vse starostne generacije. Informacije na zaslonu termostata ali v aplikaciji za mobilni telefon ali tablico so prikazane zelo nazorno. Posebej naj izpostavimo enostaven vnos in nastavljanje funkcij z vrtljivim okvirčkom okrog zaslona.

Nastavitev temperature 5°C ~ 35°C
Točnost prikaza ± 0,5°C
Dimenzije v mm 86x86x16 -> za globoko zidno dozo fi 68mm
Barva Bela
Aplikacija za Android, iOS
Obratovalna napetost AC ~ 230V / 50Hz
Max. tok relejnega kontakta 16A
Komunikacijski vmesnik WiFi, TCP/IP, MQTT
Certificiranje CE