Načini plačila

Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli v fizični obliki ob dostavi paketa ali pri osebnem prevzemu v prodajlni.

Na voljo so vam naslednji načini plačila


PLAČILO OB POVZETJU

GOTOVINA

Z gotovino lahko plačate ob prevzemu artikla v naši poslovalnici.

Z gotovino lahko plačate v kolikor se odločite za Odkup preko dostavne službe GLS.

KARTICA

V poslovalnici je možno plačilo s plačilno oziroma kreditno kartico (MasterCard®, Visa, Visa Electron, BA Maestro, American).

GLS dostavna služba omogoča ob dostavi tudi plačilo s plačilno oziroma kreditno kartico (MasterCard®, Visa, Visa Electron, BA Maestro)


VISA/MASTERCARD/AMEX PLAČILO PREKO SPLETA

Plačilo opravite s kreditno kartico preko spletnega plačilnega vmesika Stripe (preusmeritev na varno plačilo).

Pri spletnem plačilu s kartico vam ni treba plačati dodatnih stroškov. Na spletu lahko plačujete z debetno ali kreditno kartico (MasterCard® ,Visa in American Express).

V kolikor ob oddaji naročila izberete plačilo s kartico preko spleta, bodite pozorni na vnos podatkov, ter da sledite vsem korakom in zaključite plačilo. Po kliku na gumb »Naročilo z obveznostjo plačila!« se vam bo odprlo pojavno okno Stripe plačilnega sistema, kjer je potrebno vnesti podatke kartice.

Katere podatke boste morali vnesti?

  • Številka kartice (16 mestna št. na sprednji strani kartice, samo številke)
  • CVV koda (zadnje 3 številke na hrbtni strani)
  • Veljavnost (mesec in leto)

Po uspešnem vnosu podatkov vas bo preusmerilo na stran banke. Nadaljevanje postopka plačila se razlikuje od ponudnika bančnih storitev oziroma izdajatelja kartice. Varnostno kodo prejmete po različnih kanalih (sms, prenosna naprava,…) V koliko vam varnostna koda ni posredovana se obrnite na svojega ponudnika bančnih storitev ali izdajatelja kartice. Po kliku na gumb plačaj ali Pay vas preusmeri na stran kamor vpišete kodo ki jo prejmete v sms sporočilu od vaše banke.

Po uspešnem plačilu je transakcija vidna v vašem izpisku banke.

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika obvestite na narocila@eaelektronika.si za morebitno vračilo kupnine.PREDRAČUN (TRR)

Z nakazilom na račun podjetja EA ELEKTRONIKA d.o.o. po ponudbi/predračunu, ki jo prejmete na svoj elektronski naslov. Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obedelave. Pri tem načinu plačila se lahko proces dostave podaljša za 1–2 delovna dneva oz. za čas prejetja plačila na transakcijski račun podjetja EA ELEKTRONIKA d.o.o..